Service

Rådgivning

Løsninger

Om os

Kategorier

Vores mest innovative og teknisk bedste produkter til sikkerhedsbelysning installeres i Rigshospitalets nye Nordfløj.

Nordfloj250px

 

Et kæmpe Zig-Zag byggeri tager form og vil – når det står færdigt i 2018 - udgøre Rigshospitalets nye Nordfløj.

Byggeriet opføres i sammenhæng med de øvrige store bygninger på Riget og er en del af landets samlede investeringer i supersygehuse, behandlings- og forskningsmuligheder.


Rigshospitalet står for den ypperste lægevidenskab og de nyeste og mest specialiserede behandlingsmuligheder for patienterne, og med det in mente har byggeprojektets parter også valgt sikkerhedsbelysning.


- Med vores innovative og teknisk bedste produkter er vi i SafeLight a/s blevet valgt som leverandør af det samlede og meget store sikkerhedsbelysningsanlæg i den nye Nordfløj. Vi er meget stolte af at være blevet valgt til at løse et så omfattende sikkerhedsprojekt, udtaler salgsingeniør hos SafeLight a/s Poul Erik Andersen.


Der er tale om store centralanlæg med mange tilhørende undercentraler, der skal forsyne de tusindvis af flugtvejs- og panikbelysningsarmaturer, der samlet set skal sikre, at dette kæmpe store Zig-Zag kompleks kan evakueres sikkert i en nødsituation.


SafeLight a/s har været involveret meget tidligt i projekteringsfasen og bidraget med rådgivning til de komplekse løsninger i den nye Nordfløj. Ud over salgsingeniør Poul Erik Andersen har teamet hos SafeLight a/s bestået af projektleder Stefan Poulsen og adm. direktør Jan Hyldgaard.


September 2015