Service

Rådgivning

Løsninger

Om os

Kategorier

Skide godt, Egon!

 

EgonHansen270px

Indehaver af Nødbelysningsservice I/S i Vejby, Egon Hansen, er på mange måder foran sine kollegaer i branchen. Tælleren på dåbsattesten rammer 67 i disse dage, så han er ved at være gammel i gårde, og om et års tid kan han fejre 25 års jubilæum med sin virksomhed.

Vores største web-kunde er også den ældste
Egon har været kunde hos SafeLight a/s fra vores start i juni 1990. Derudover er han den mest flittige gæst i vores webshop, siden den åbnede 2012. Her er han den største målt på både antal ordrer og omsætning.

Vi reddede COP15 sammen
I et årelangt samarbejde opstår der episoder, som ikke sådan lige går i glemmebogen. F.eks. da COP15 skulle afholdes i Bella Center i 2009, hvor al sikkerhedsbelysning naturligvis var klappet og klar – takket være Egons indgående kendskab til stedet samt den omhyggelige planlægning. Lige indtil dagen før åbningen, hvor FN's sikkerhedschef efter sin rundering ikke kunne godkende stedet! Hun fandt det nødvendigt med en del flere flugtvejsarmaturer, end der var projekteret – og i øvrigt godkendt.


Hvad gør en klog mand en søndag eftermiddag, hvor politikere og miljøfolk fra hele verden har kurs mod Bella Center for at deltage i et af de største internationale topmøder nogensinde, FN's klimakonference – COP15?


Egon vidste, at en af SafeLights projektledere hedder Johnny Stenbryggen! Egon finder et mobilnummer og ringer. Hvad Egon ikke vidste var, at Johnny Stenbryggen denne søndag faktisk var på arbejde i Middelfart for at lægge sidste hånd på endnu et omfattende projekt.


Stor var Johnnys overraskelse, da en kunde ringede søndag eftermiddag. Men det blev redningen for COP15, at Johnny kunne ekspedere alle de produkter, som sikkerhedschefen i sidste øjeblik havde krævet. Det hele blev pakket og sendt af sted i taxa fra Middelfart og afleveret til en ventende Egon Hansen.


Forsendelsen skulle som alt andet gennem security control, og nu kunne Egon så bruge sin aften og nat på montering og idriftsætning af det udvidede anlæg, inden han få timer før klimakonferencens åbning afleverede sikkerhedsbelysningen i Bella Center til sikkerhedschefens fulde tilfredshed og endelige godkendelse.

 

Marts 2015