Service

Rådgivning

Løsninger

Om os

Kategorier

Det er ualmindeligt smart ...

Sundbyøsterhal

 


Med disse ord indledte Københavns kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, sin tale ved indvielsen af den nye Sundbyøsterhal 2 i sidste uge.


Det smarte ligger i, at Dorte Mandrup Arkitekter har lavet en arkitektonisk 3-i-1 løsning, hvor idrætshallen er rykket op på førstesalen med et supermarked i stueplan og boliger oppe på andensalen.


Det er virkelig en smart løsning med optimal udnyttelse af kvadratmeterne i et område, hvor pladsen er knap, og hvor især en ny idrætshal har stået højt på ønskelisten.


SafeLight a/s har projekteret og leveret sikkerhedsbelysningsanlægget både til Sundbyøsters nye idrætshal – og til den store REMA1000-butik i gadeniveau.


Sikkerhedsbelysningen i REMA1000 er projekteret og leveret iht. REMA1000's byggeprogram, som kræver et 230V centralforsynet anlæg med enkeltovervågning af det enkelte armatur. Denne løsning gør anlægget lettere at servicere.


Særlige krav til panikbelysning i sportshaller


I hallen og tilhørende flugtveje er der anvendt selvforsynede armaturer med eget batteribackup. Panikbelysningen over selve halgulvet er projekteret efter særlige krav til sportsbelysning (DS/EN 12193), der kræver 5 % af den normale belysning ved strømsvigt. Kombinationsarmaturerne, der er anvendt for at sikre de 5 %, er forsynet via et centralanlæg.


SafeLight a/s har også projekteret og leveret brandventilationsanlægget i idrætshallen.


Det smarte projekt har været lagt i hænderne på salgsingeniør Poul Erik Andersen og projektleder Stefan Poulsen.

PEA SP

 

 

 

 

 

Marts 2015