Service

Rådgivning

Løsninger

Om os

Kategorier

 

VIA LED 460px

 


Minimalistisk og innovativt design
Ekstremt effektivt paniklys
På næsten ingen plads


Med VIA LED introducerer vi et nyt koncept inden for panikbelysning, hvor projektering med traditionelle armaturer hører gårsdagen til, og hvor nye muligheder åbner for unikke, smukke, plads- og energibesparende løsninger.


Én model er udviklet til at give maksimalt lysudbytte i gange og korridorer. En anden model spreder lyset i større rum og arealer.


Et udsavningshul* på bare 45 mm er nok til at tage en af verdens mest moderne og mest effektive paniklys-teknologier i brug.

*) I nedsænket loft.


VIA LED areal skygge 250px


Skal du projektere panikbelysning med faste lofter, kan du vælge VIA LED til påbygning. Også her får du mulighed for virkelig elegante løsninger med ekstremt lysudbytte.


Målene er 140 x 140 mm og højden er bare 38 mm. Inde i boksen er den samme innovative teknologi som i indbygningsmodellen, og som den spanske udvikler og producent Normalux med rette kan være stolt af.


VIA LED paniklys med autotest

Både indbygnings- og påbygningsvarianterne fås med eller uden autotest. Den automatiske selvtest udføres hhv. hver uge og én gang årligt. Evt. opståede fejl på armaturet aflæses nemt via en blinkende indikator.

November 2014