Inspiration & Nyheder

SafeLight ude på 3. parts inspektion som nyslået DBI-godkendt.

 makrel

Med en knapt to måneder gammel DBI-godkendelse i lommen har vi netop været med til en 3. parts inspektion af et ganske stort mekanisk ABV-anlæg, der er installeret hos Sæby Fiskeindustri A/S.

Anlægget blev meldt 100% godkendt og fejlfrit – uden en eneste anmærkning. Vores tekniske chef, Rico Jørgensen, fortæller, at det iflg. inspektionschefen på stedet skulle være lidt en sjældenhed på så stort et anlæg.

Nu blev Rom som bekendt ikke bygget på én dag! Og et projekt som det aktuelle meget store ABV-anlæg hos Sæby Fiskeindustri A/S har da også en lang historik – omkring halvandet år – fra tilbud til rådgivning, projektering, levering og senest inspektion.

Den påkrævede 3. parts inspektion var kronen på værket, og for projekt-teamet hos SafeLight a/s, Nils Andersen og Tommy Bisgaard, har det været en spændende proces.
– Ganske vist med et par mindre bump på vejen, hvilket vi heldigvis lærer af og bliver stærkere af, siger de to samstemmende. De ser begge frem til at kaste kræfterne i lignende projekter i fremtiden sammen med el-installatører rundt i landet, hvor der er brug for at samarbejde med en DBI-godkendt leverandør.

Ud over mekanisk brandventilation har SafeLight a/s også DBI-godkendelse til termisk brandventilation og talevarslingsanlæg:

   Godkendelse nr. 024.040 – Talevarsling
   Godkendelse nr. 027M.010 – Mekanisk brandventilation
   Godkendelse nr. 027T.027 – Termisk brandventilation

Kontakt os for at komme i gang med dit næste projekt. Vi har dygtige folk i hele landet.

August 2016

Hurtig og nemt

Dag til dag levering*

*Bestil før kl. 13

Få din egen "Bruger"

og brug webshoppen 24/7

Med dit eget login kan du bestille varer og komme hurtigt videre med dit arbejde - når og hvor det passer dig.