Inspiration & Nyheder

Mega sikkerhedsprojekt i Københavns nye Arena


Den bliver smuk, den nye ROYAL ARENA, som er navnet på Københavns nye superflotte event- og koncertsted. Den åbner for publikum i slutningen af 2016, og der bliver virkelig tale om en bygning, der størrelselsmæssigt og arkitektonisk skiller sig ud og bliver et markant vartegn for hele Ørestaden og København.

Vi er naturligvis sindsygt stolte over, at Safelight's sikkerhedsbelysningssystemer - også i dette markante byggeri - er valgt som den løsning, der skal bidrage til den høje sikring af publikum og ansatte i kritiske situationer.

Omkring sikkerhedsbelysningsanlæg er der tale om flere store centralanlæg, der alle er udstyret med de nyeste features, således Arenaens fremtidige drifts- og vedligeholdesesansvarlige personel kan have tillid til et samlet anlæg, der altid og omgående vil kunne bidrage med en hurtig og sikker evakuering af arenaens publikum og optrædende.

Når det kommer til design af komponenter og armaturer er der også tale om løsninger der på samme tid er elegante og diskrete, og som til fulde opfylder formålet om kraftfuld belysning af flugtveje og entydig skiltning af den store bygnings mange flugt- og evakueringsarealer.

Løsningerne er tilvejebragt i tæt samarbejde med bygningens rådgiverteams og udførende enterprenør. Fra Safelight er det salgsingeniør Poul-Erik Andersen og projektleder Stefan Poulsen, der har stået for rådgivning og projektering til dette flotte nye vartegn i København.

 

Københavns nye Arena er et gigantisk projekt

okt 24, 2016