Inspiration & Nyheder

Sinnerup butik i indkøbscentret KRONEN i Vanløse

Hvis du befinder dig i hovedstadsområdet, så tag en tur forbi den nye Sinnerup butik i indkøbscentret KRONEN i Vanløse.
En komplet ny renoveret butik med et moderne udtryk, der har fået en mere fremtrædende og attraktiv placering i KRONEN indkøbscenter. Den 1700m2 store butik, indbyder ikke kun til handel, men er en indkøbsoplevelse. Og ja – julen er ved at snige sig ind.

Safelight kender heldigvis sikkerhedsinstallationen i Kronen rigtig godt – og kunne på rekordtid rådgive omkring installationen af den nye butiks sikkerhed.
Vi har bidraget med at integrere brandventilation (ABV-M-T) og avanceret sikkerhedsbelysning, så der er et perfekt samspil mellem butikkens brand-tekniske installationer og selve butikscenteret.

Er du på juleindkøb eller skal til black friday udsalg, så bør du tage et smut forbi Sinnerup og se hvordan moderne sikkerhedsbelysning smelter diskret sammen med butikkens indretning og smukke design.

Det er et kig ind i, hvordan teknologi kan skabe en mere tryg og behagelig indkøbsoplevelse.

Livstil og boligindretning – og sikkerhedsløsninger!

okt 31, 2023

Safelight kender heldigvis sikkerhedsinstallationen i Kronen rigtig godt - og kunne på rekordtid rådgive omkring installationen af den nye butiks sikkerhed. Vi har bidraget med at integrere brandventilation (ABV-M-T) og avanceret sikkerhedsbelysning, så der er et perfekt samspil mellem butikkens brand-tekniske installationer og selve butikscenteret.