Inspiration & Nyheder

Når lyset går i sort

 

Langt størsteparten af de armaturer, der anvendes til løsninger af sikkerhedsbelysning, er standardarmaturer – for det meste i enten hvid plast eller rustfrit stål.

Ind i mellem er der bygninger, hvor standardarmaturer bare ikke passer ikke ind, eller der kan være  behov for – eller et ønske om noget, der slet ikke findes. Så må der findes specialløsninger, og den slags udfordringer er en naturlig del af vores hverdag.

I den nye store Copenhagen Arena, som er 1496 sort250pxunder opførelse, er det et ønske, at panikbelysning og flugtvejs- belysning er monteret indbygget i specialbokse – sorte vel at mærke.

Til brug herfor har vi udviklet en boks til hhv. panikarmaturet SL-1496 og flugtvejsarmaturet SL-SNP1016.

Begge bokstyper er fremstillet i mange hundrede styk – i alt tæt på 2.000 stk. og alle bliver leveret sortlakerede.

Selve reflektoren (dækpladen) på LED lampen SL-1496 er også blevet sortlakeret (se foto), så alt er sort – altså lige på nær de grønne/hvide skilte med mand og pil på flugtvejsarmaturerne.

Da kulturbuset Krudttønden på Østerbro i VRD sort250px
København for nyligt skulle skifte flugtvejsarmaturer, faldt valget på det populære VRD-armatur.

Heller ikke her var den hvide standardfarve den rigtige løsning, så VRD husene blev sendt til lakering og blev efterfølgende leveret i sort.

 

 

 

Bestseller sort250px

Modekoncernen Bestseller har bygget et spektakulært hovedkvarter på Århus Havn.

Ét enkelt sted i bygningen var der behov for et specielt flugtvejsarmatur. Udover at forsyningen skulle gå gennem wirerne, skulle farven være helt særlig.

Løsningen blev et SL-SNP1520 armatur i Dark Grey (RAL 7015).

 

 

Korsbæk VRD250px

 

Nu behøver det jo ikke at være sort, fordi det er specialløsninger! Der kan være mange andre behov.

I Korsbæk på Bakken ville det naturligvis være utænkeligt at opsætte hvid plast eller stål, hvis flugtvejsbelysningen skulle virke autentisk.

Specialløsningen blev VRD-armaturer, som – med en gang lak – fik et messingagtigt udtryk og dermed kom til at virke tidssvarende til Matador-verden.

Indmaden og styringen er naturligvis up-to-date teknologi.

 

Farvevifte 1493 250px

 

Kom glad med dine ønsker til specielle løsninger, så vi kan finde måden at levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

 

Vi kan alle farver! 

 

Kontakt os på tlf. 63 41 77 86

 

Maj 2016

Når lyset går i sort – eller andre farver

okt 24, 2016

Når lyset går i sort   Langt størsteparten af de armaturer, der anvendes til løsninger af sikkerhedsbelysning, er standardarmaturer – for det meste i enten hvid plast eller rustfrit stål. Ind i mellem er der bygninger, hvor standardarmaturer bare ikke passer ikke ind, eller der kan være  behov for – eller et ønske om noget, […]