Inspiration & Nyheder

Kæmpeordre på sikkerhedsbelysning til Nordea Bank er landet hos SafeLight a/s.

Der er tale om endnu et markant byggeri i Ørestaden, og i dette tilfælde er det Nordea Bank Danmarks nye domicil på ikke mindre end 60.000 m2. MT Højgaard er hovedentreprenør på byggeriet, der skal stå færdigt i slutningen af 2016.

Ørestaden er et af flere store vækstområder i Storkøbenhavn, og dermed har Nordea valgt en beliggenhed, der er perfekt i forhold til infrastruktur med Metro station, motorvejsnet, tæt på broen til Sverige og stadig tæt på hjertet af København. Kort sagt rigtig gode adgangsbetingelser for de mange medarbejdere, der hver dag skal til og fra dette store nye kontorkompleks.

– I projekter af denne størrelse er dialogen som regel langvarig – her taler vi ofte om år, og det interessante er at observere, hvordan løsningerne og funktionerne udvikles undervejs, hvor vi bistår med projekteringsassistance og rådgivning, siger Poul-Erik Andersen, Key Account Manager hos SafeLight a/s.

Han fortsætter: – Set i det store, overordnede perspektiv er sikkerhedsbelysningsanlægget en mindre brik, men når det er sagt, vil jeg også gerne slå fast, at det er både spændende, krævende og aldrig kedeligt at arbejde med løsninger, der skal være med til at redde menneskeliv, og som rent faktisk skal godkendes af øverste brandmyndighed. Og nu er vi selvfølgelig stolte af at skulle levere det samlede store sikkerhedsbelysningsanlæg.

Der er tale om flere store centrale anlæg og mange undercentraler, der alle skal forsyne de lidt over 600 flugtvejs- og paniklysarmaturer i den samlede evakueringsplan for det store Nordea-byggeri.

Til en overvejende del af flugtvejsbelysningen er der valgt armaturer i et stilsikkert og tidløst design: SL-SNP 1018.1/230/J-ET/SV/LED. Armaturet er kendetegnet ved høj ydeevne, og de sikrer korrekt anvisning af samtlige flugtveje, flugtvejstrapper og parkeringsdæk i bygningen.

SafeLight får bank i Ørestaden

okt 24, 2015

Kæmpeordre på sikkerhedsbelysning til Nordea Bank er landet hos SafeLight a/s. Der er tale om endnu et markant byggeri i Ørestaden, og i dette tilfælde er det Nordea Bank Danmarks nye domicil på ikke mindre end 60.000 m2. MT Højgaard er hovedentreprenør på byggeriet, der skal stå færdigt i slutningen af 2016. Ørestaden er et […]