Inspiration & Nyheder

christiansborg 245px
Restaurant Tårnet på toppen af Christiansborg har slået dørene op for publikum.

Stedet er forsynet med et avanceret, dynamisk sikkerhedsbelysningsanlæg, som er både velkendt og anderledes.

Restauratør i Tårnet på Christiansborg, Rasmus Bo Bojesen, har kreeret smørrebrød og retter til Tårnets menukort ud fra et ønske om, at maden skal opleves både velkendt og anderledes, så på den måde passer sikkerhedsbelysningen fra SafeLight fint ind i konceptet – velkendt og anderledes.

Anlægget er velkendt, fordi alle kender skiltet med den grønne mand og pilen. Og her holder det velkendte så op, og det anderledes kommer ind. Skiltningen i sikkerhedsbelysningsanlægget er anderledes, fordi det er dynamisk. Pilene i flugtvejene skifter retning afhængig af, hvor en kritisk situation som f.eks. røgudvikling måtte opstå.

Løsningen hedder D.E.R – Dynamic Escape Route. Anlægget omfatter også LED lys i gulvet, og disse gulvarmaturer har indbygget 2 pileretninger, som vil vise den korrekte flugtvejsretning i forhold til den kritiske situation.

Salgsingeniør Poul Erik Andersen og projektleder Johnny Stenbryggen fra SafeLight a/s har projekteret og leveret D.E.R.-sikkerhedsbelysningsanlægget til Tårnet på Christiansborg i samarbejde med Rådgivende Ingeniører Moe A/S.

Juni 2014

Hurtig og nemt

Dag til dag levering*

*Bestil før kl. 13

Få din egen "Bruger"

og brug webshoppen 24/7

Med dit eget login kan du bestille varer og komme hurtigt videre med dit arbejde - når og hvor det passer dig.