Inspiration & Nyheder

Vinteren har meldt sin ankomst med frost, sne og glatte veje, og der bliver prædiket om sikkerhed i trafikken. Det er naturligvis også vigtigt. Men sikkerhed indendørs er ligeså vigtig.

SafeLight’s projektledere er specialiseret inden for sikkerhedsbelysning, talevarsling og brandventilation, alt sammen funktioner, der skal gøre eventuelle nødsituationer mere sikre og uproblematiske. Projektlederne ved, hvad der er af gældende regler og love på området og kan vejlede dig om dette. Hvad end der er tale om den udendørs panikbeslysning på trappen bag fitnesscentret eller højttalerne i storcentret, så er vi klar med kompetencerne inden for brandsikringen.

Vores serviceafdeling er også klar til at assistere dig, når det virkelig brænder på. Vores serviceteknikere har mange års erfaring og kan hjælpe dig, hvis eksempelvis din brandgardin har sat sig fast, eller hvis talevarslingsanlægget melder fejl. Serviceteknikerne kører i hele landet og kan besøge dig, når DU har tid. Du kan altid få fat i os – også i weekenderne, hvis du benytter vagttelefonen.

Så giv os et kald på tlf. 6341 7786. Så finder vi sammen ud af, præcis hvad du har brug for til dit projekt.

Sikkerhed i vinterkulden

okt 24, 2016

Vinteren har meldt sin ankomst med frost, sne og glatte veje, og der bliver prædiket om sikkerhed i trafikken. Det er naturligvis også vigtigt. Men sikkerhed indendørs er ligeså vigtig. SafeLight’s projektledere er specialiseret inden for sikkerhedsbelysning, talevarsling og brandventilation, alt sammen funktioner, der skal gøre eventuelle nødsituationer mere sikre og uproblematiske. Projektlederne ved, hvad […]