Sikkerhedsbelysning, varsling og brandsikring

Sikkerhedsbelysning, varsling og brandsikring

SafeLight a/s er din professionelle partner inden for sikkerhedsbelysning, talevarsling og brandventilation – ABV

Fra SDU i Kolding og Odense til d’Angleterre på Kongens Nytorv!IMG_1049 rettet.jpg

I alle bygningstyper over hele Danmark viser SafeLight vejen i kritiske situationer, fx røg- eller brandudvikling. Vores omfattende program af produkter og løsninger inden for sikkerhedsbelysning, talevarsling og brand- og komfortventilation er med til at redde liv og værdier.

Vi står udelukkende for kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Uanset om du baserer dit valg på design, kvalitet, funktionalitet, omgivende miljø eller økonomi, så finder du den optimale løsning i vores sortiment, – til nybyggeri og til renoveringsprojekter.

Som den eneste danske udbyder af armaturer til flugtvejsskiltning og paniklys har vi egenproduktion af forskellige serier. Samtidig samarbejder vi med nogle af Europas førende producenter, og vi kan altid tilbyde løsninger inden for den nyeste teknologi på området for sikkerhedsbelysning.

Produkter og løsninger til talevarsling, ABV og komfortventilation har været en naturlig udvikling for vores forretningsområde, fordi der er en sammenhæng mellem kravene til nødbelysning og disse produktområder.

Vi har et højt fagligt niveau og engagerer os i projekter af alle typer og størrelser. Vi rådgiver dig lige fra udbudsfasen til endelig projektering. Vores projektledere og salgskonsulenter stiller et stærkt hold med stor viden og relevant teknisk baggrund: Stærk- og svagstrømsingeniører, elinstallatører, stærkstrømsteknikere og elektronikteknikere – alle med stor erfaring og faglig stolthed.

SafeLight a/s blev etableret d. 1. juni 1990 og er Danmarks ældste virksomhed inden for sikkerhedsbelysning. Udviklingen har være kolossal – fra dengang vi talte om udlys og udlamper eller nødlys og nødlamper, og til her i 2010’erne, hvor det kræver omfattende viden og indsigt at håndtere løsninger med de grønne mænd og pilene.


Hjertestarter

  medlem af building supply

  Kræftens Bekæmpelse logo 2018-2019 - c