Inspiration & Nyheder

 

Poul Erik reflekterer over de tekniske løsninger, som fylder hverdagen i vores branche:

Når mange mennesker forsamles om en begivenhed eller et sted, f.eks. en bygning, så har det en årsag.

Det kan typisk være fordi stedet eller bygningen tilbyder en aktivitet, tiltrækker en interesse eller opfylder et behov for varekøb eller underholdning, fremvisning af udstillede genstande eller er rammen om afholdelse af en sports- eller kulturel begivenhed.

Fælles for ovennævnte er, at en stor menneskemængde tiltrækkes til en bestemt lokalitet, en bestemt bygning, enten fordi selve bygningen er flot udført, eller den rummer netop dén aktivitet, vi som interesserede ønsker at være en del af.

For alle ovennævnte typer bygninger gælder, at der forinden har været en arkitekt, der har tænkt stort. Har gjort sig umage, kort sagt udført et flot stykke arbejde.

Sat barren højt.

Nøjagtigt som vi gør i SafeLight a/s, når vi rådgiver og projekterer sikkerhedsløsninger til dygtige og succesfulde arkitekters værker.

Derfor er det ikke tilfældigt, at det er sikkerhedssystemer fra SafeLight, der oftest er indbygget og anvendt i de markante flotte bygningsværker i Danmark, som vi alle kender eller ofte har hørt omtalt som noget særligt.

Flotte museer:
– ARoS. Statens museum for kunst. Den blå Planet. Arken. Danmarks museum for Søfart. Louisiana. Karen Blixen Huset etc.

Stadions/koncertsteder:
– Danmarks nationalstadion PARKEN. Forum. Farum Park. Musikkens Hus i Aalborg etc.

Store, travle butikscentre:
– Frederiksberg Centret. Lyngby Storcenter. Rosengårds Centeret, Rødovre Centrum, City 2, etc.

Når vores unge generation stiler højt, og uddanner sig på de bedste og mest krævende uddannelser foregår det måske på Københavns Universitet, DTU – Danmarks Tekniske Universitet eller Syddansk Universitet, der også anvender systemer og innovative løsninger fra SafeLight.

De mange nye Sygehuse i Danmark, der overalt bygges i disse år, udstyres også med vores gennemtænkte løsninger og produkter, så patienter og ansatte kan opholde sig i trygge rammer.

SafeLight. Fordi vi kan vores fag.

SafeLight. Faglig kompetence i øjenhøjde. Vi er til at tale tekniske løsninger med.

Rigtig god sommer til dig.

Hilsen
Poul Erik

Poul Erik Andersen er Key Account Manager hos SafeLight a/s. Han var en af grundlæggerne af firmaet i 1990 og har således netop holdt 25 års jubilæum.

Tanker fra sommerhuset

jul 20, 2015

  Poul Erik reflekterer over de tekniske løsninger, som fylder hverdagen i vores branche: Når mange mennesker forsamles om en begivenhed eller et sted, f.eks. en bygning, så har det en årsag. Det kan typisk være fordi stedet eller bygningen tilbyder en aktivitet, tiltrækker en interesse eller opfylder et behov for varekøb eller underholdning, fremvisning […]