Komplet varslingsanlæg

Varenummer: 82 Kategori:
Komplet varslingsanlæg

Log ind for at se priser.

Komplet varslingsløsning til dit projekt.

Kontakt os for vejledning til opbygning af en optimal og fremtidssikret løsning til dit projekt.

Ring på tlf. 63 41 77 86 og få professionel rådgivning.

For små til mellemstore opgaver

PAVIRO er et unikt, højkvalitets talevarslingssystem, som også leverer professionel kvalitetslyd, takket være dets premium 24-bit digitalprocessor, førsteklasses digital-til-analog converter og enestående Signal-to-Noise Ratio (SNR). Det højst tilpasningsdygtige systemarkitektur gør det ideelt for små til mellemstore kontorer, lufthavne, mellemstore hoteller, industri, skoler og indkøbscentre.

”Best-in-class”

Takket være det stærke udvalg af funktioner, kan PAVIRO tilbyde et stort udvalg af applikationer, levere ”best-in-class” kvalitet, nem installation og alsidighed.

Byg en komplet arkitektur

PAVIRO tilbyder både ”Basal” og ”Ekspert” konfigurationtilstand. Den basale konfiguration er en guide, der leverer en ”trin-for-trin” konfigurationsguide. Med hjælp fra denne guide kan et grundlæggende system blive programmeret i løbet af 30 minutter, modsat et traditionelt system, der kan tage timer eller dage.

Eksperttilstanden er baseret på det stærke IRIS-Net software, der leverer næsten ubegrænsede systemdesign-fleksibilitet, perfekt til at optimere konfigurationer i mere komplekse applikationer.

Vælg din egen kombination

PAVIRO tilbyder højst fleksible meddelelses- og musikdistributionskombinationer – takket være dets fire-kanals matrixarkitektur. For eksempel kan du sende klassisk musik til et sæt af seks afgange og popmusik til en anden afgang. Du kan også sende en eller flere individuelle meddelelser til enhver afgang uden at afbryde musikken. Afhængig af dine behov kan du også vælge en til fire kanaler indenfor samme router – så du kan enten minimere energiforbruget (ved at minimere antallet af forstærkere) eller forøge fleksibiliteten endnu mere. Sådan en alsidighed kan simpelthen ikke findes hos andre systemer indenfor klassen.

Færre uforudsete omkostninger

Installatører af talevarslingssystemer skal ofte estimere de totale omkostninger af systemet ved hjælp af ufuldendt information – dog skal installatøren stadig holde sig til det umiddelbare omkostningsestimat, selvom den endelige systemarkitektur har ændret sig. Med PAVIRO er der intet problem. For det intelligente indgangskobling og strømbelastningsdeling gør det utroligt fleksibelt og lader designændringer ske på alle stadier af projektet uden nogen risiko. Det hjælper med at sikre succes i hver enkelt installation.

Hurtig og nemt

Dag til dag levering*

*Bestil før kl. 13

Få din egen "Bruger"

og brug webshoppen 24/7

Med dit eget login kan du bestille varer og komme hurtigt videre med dit arbejde - når og hvor det passer dig.